Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus
FT-200 LED BLÅ fyrljus

FT-200 LED BLÅ fyrljus

 • Blå LED-ljus, 12-36V med vinkelfäste och 1 m kabel.
Tillverkare: FRISTOM
386,29 SEK
309,03 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
38629 poäng.
386.29 poäng.

FT-200 LED BLÅ fyrljus

386,29 SEK
309,03 SEK Nettopris
  38629 poäng
  386.29 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Effektiv varning under alla förhållanden

  Letar du efter en pålitlig och effektiv ledstjärna ? Vi presenterar dig FT-200 N LED- modellen - en lampa som uppfyller dina förväntningar. Denna blå LED-ljussignal har designats för proffs som kräver högkvalitativ ljussignalering. Tack vare användningen av 6 extremt effektiva OSRAM- lysdioder ger denna lampa en imponerande ljuseffekt som tillåter effektiv synlighet även under svåra förhållanden.

  Innovativa lösningar för optimal riktad ljusemission

  FT-200 N LED- lampan är utrustad med ett system med dubbla linser som möjliggör exakt fokusering och riktar ljuset som sänds ut av dioderna. Som ett resultat kan dessa lampor lysa i rätt riktning , vilket säkerställer optimal sikt för andra trafikanter. Dessutom erbjuder lampan flera homologerade varningsblixtprogram som enkelt kan ändras, vilket gör att den kan anpassa sin funktion till olika situationer och behov.

  Hållbarhet och tillförlitlighet för långvarig användning

  Hållbarhet och tillförlitlighet är nyckelfunktionerna hos FT-200 N LED- ljus. Dess kropp är gjord av slagtåligt material, vilket garanterar skydd mot mekaniska skador och stötar . Dessutom är lampskärmen gjord av polykarbonat (PC) inte bara hållbar utan också motståndskraftig mot fukt . Tack vare detta kan lampan fungera utan problem i olika väderförhållanden . Dessutom har denna produkt lämpliga certifikat som bekräftar dess hållbarhet och kvalitet. Det är därför som LED-lampan FT-200 N har fått bred användning i utryckningsfordon , såsom ambulanser , skattepoliser eller sanitetstjänster .

  Välj FT-200 N LED- beacon och njut av en pålitlig och effektiv källa för ljussignalering. Tack vare dess avancerade funktioner och hållbara konstruktion kan du vara säker på att den uppfyller de högsta förväntningarna och håller dig säker på vägen.

  Tillverkare
  FRISTOM
  Produktkod
  UT005545
  pixel