Trustpilot
Baklykta FT-130 LED
Baklykta FT-130 LED
Baklykta FT-130 LED
Baklykta FT-130 LED
Baklykta FT-130 LED
Baklykta FT-130 LED

Baklykta FT-130 LED

 • 6-funktions LED-baklykta med positionsljus, dimljus, backljus, STOP-ljus, blinkljus, registreringsskyltsljus och reflektor, 1 m kabel.
Tillverkare: FRISTOM
523,59 SEK
418,87 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
52359 poäng.
523.59 poäng.

Baklykta FT-130 LED

523,59 SEK
418,87 SEK Nettopris
  52359 poäng
  523.59 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Baklykta FT-130 LED - Klart NEON-positionsljus och funktionell design

  Den kombinerade baklyktan FT-130 LED är en av de mest populära produkterna som finns i vårt erbjudande. Dess unika egenskaper gör den till den perfekta lösningen för dem som letar efter högkvalitativ bakbelysning till sitt fordon. En av de viktigaste fördelarna med denna produkt är positionsljuset NEON, som ger en exceptionellt klar och enhetlig ljusfärg. Tack vare detta kan förare njuta av inte bara utmärkt sikt på vägen, utan också det estetiska och eleganta utseendet på deras fordon.

  Montering och hållbarhet - Funktionalitet på alla vägar

  FT-130 LED- baklyktan har designats för att säkerställa maximal funktionalitet och hållbarhet . Dess solida konstruktion gjord av ett material som är resistent mot stötar och mekaniska skador - ett PC-skydd , garanterar tillförlitlighet under svåra vägförhållanden. Den enkla monteringen gör dessutom installationen av lampan snabb och enkel. Oavsett om du använder en släpvagn, buss, lastbil, skåpbil eller jordbruksmaskin kommer FT-130 LED- lampan säkert att uppfylla dina förväntningar. Dessutom har produkten alla nödvändiga godkännanden , inklusive europeisk E9 och EMC- kompatibilitet, vilket möjliggör säker och laglig användning på vägarna.

  Universell matningsspänning - Multifunktionalitet på alla fordon

  FT-130 LED- baklyktan är inte bara ett utmärkt val på grund av sin design och funktionella egenskaper, utan också på grund av den universella matningsspänningen . Tack vare möjligheten att arbeta med både 12V och 24V är den kompatibel med olika typer av fordon. Oavsett om du är ägare till en släpvagn, buss, lastbil, skåpbil eller jordbruksmaskin är FT-130 LED- lampan den perfekta lösningen för dig. Utrustad med 6 funktioner , inklusive dimljus, bromsljus, blinkers, registreringsskyltsljus och reflektor, kommer denna lampa att uppfylla alla dina resebehov.
  Tillverkare
  FRISTOM
  Produktkod
  UT005534
  pixel