Trustpilot
LED-nummerskyltslampa utan kabel
LED-nummerskyltslampa utan kabel
LED-nummerskyltslampa utan kabel
LED-nummerskyltslampa utan kabel
LED-nummerskyltslampa utan kabel
LED-nummerskyltslampa utan kabel

LED-nummerskyltslampa utan kabel

 • FT-026 LED-nummerskyltsbelysningen är en innovativ trådlös lampa med avancerade LED-dioder, som säkerställer låg strömförbrukning. E9-godkänd och EMC elektromagnetisk kompatibilitet.
Tillverkare: FRISTOM
104,59 SEK
83,67 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
10459 poäng.
104.59 poäng.

LED-nummerskyltslampa utan kabel

104,59 SEK
83,67 SEK Nettopris
  10459 poäng
  104.59 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Nummerskyltslampa FT-026 LED - trådlös LED-lampa

  FT-026 LED-nummerskyltsbelysningen är en innovativ lösning som gör att du enkelt och effektivt kan belysa ditt fordons registreringsskylt . Utrustad med avancerade lysdioder erbjuder denna lampa inte bara låg strömförbrukning , utan också imponerande ljusstyrka och hållbarhet . Tack vare detta kommer du att kunna njuta av den perfekta sikten av din registreringsskylt utan behov av traditionella, trådbundna lösningar.

  Europeiskt E9-godkännande och EMC elektromagnetisk kompatibilitet

  FT-026 LED-lampan har det europeiska godkännandecertifikatet E9, vilket bekräftar dess överensstämmelse med europeiska kvalitets- och säkerhetsstandarder. Dessutom uppfyller denna lampa även EMC elektromagnetisk kompatibilitetskrav , vilket innebär att den inte kommer att störa andra elektroniska enheter i ditt fordon. Tack vare dessa certifikat kan du vara säker på att FT-026 LED-nummerskyltsbelysningen inte bara är effektiv , utan också överensstämmer med tillämpliga standarder och föreskrifter .

  Solid konstruktion och valfri anslutningspolaritet

  Strukturen på FT-026 LED-lampan har designats för hållbarhet och motståndskraft mot stötar och mekaniska skador. Tillverkad av en slitstark PC-lampskärm , ger denna lampa inte bara skydd mot stötar, utan också mot de negativa effekterna av väderförhållanden . Dessutom, tack vare vilken polaritet som helst på anslutningen behöver du inte oroa dig för korrekt anslutning av lampan - justera den efter dina behov och installera den utan problem.

  Med FT-026 LED-nummerskyltsbelysning får du inte bara en funktionell , energibesparande och laglig lösning, utan också en solid och hållbar konstruktion. Oavsett väderförhållanden eller svåra vägar kommer denna trådlösa LED-lampa att ge dig en tydlig synlighet av registreringsskylten, vilket garanterar din säkerhet på vägen.

  Tillverkare
  FRISTOM
  Produktkod
  UT005518
  pixel