Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska
DROMET fyrkantsklämma typ C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET fyrkantsklämma typ C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET fyrkantsklämma typ C M8 49/90 (1 1/2")
DROMET fyrkantsklämma typ C M8 49/90 (1 1/2")

DROMET fyrkantsklämma typ C M8 49/90 (1 1/2")

 • C-typ klämman med en 8µm beläggning är en solid klämma tillverkad av högkvalitativt klass 5.8 stål. Mått: M8, fi. 7.1, monteringsavstånd 49 mm, axelavstånd 57 mm, totalhöjd 90 mm, gänglängd 46 mm.
Tillverkare: UNITRAILER
Transportyta: M8
Material: stal kl. 5.8
Korrosionsskydd: Galvaniserad min. 8µm
9,39 SEK
7,51 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
939 poäng.
9.39 poäng.

DROMET fyrkantsklämma typ C M8 49/90 (1 1/2")

9,39 SEK
7,51 SEK Nettopris
  939 poäng
  9.39 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Galvaniserade klämmor - en solid och pålitlig monteringslösning

  Våra galvaniserade klämmor kännetecknas av högkvalitativt utförande och användningen av en galvaniserad beläggning med en minsta tjocklek på 8µm . Tack vare detta ger vi skydd mot korrosion, vilket leder till lång livslängd och tillförlitlighet hos produkten. Vi använder stål av klass 5.8 , vilket säkerställer hög hållfasthet och motståndskraft mot dynamiska belastningar. Våra fyrkantiga C-klämmor är den perfekta lösningen för många applikationer.

  Exakt utvalda mått för optimala installationsparametrar

  Måtten på våra klämmor är noggrant utvalda för att säkerställa optimala installationsparametrar. Gängdiametern M8 möjliggör enkel och exakt installation av element. Diametern på den släta delen av stången (ØD) är 7,1 mm , vilket garanterar en perfekt passform till monteringshålet. Monteringsavståndet (A) är 49 mm och axelavståndet (B) är 57 mm , vilket möjliggör en stabil och solid anslutning av elementen. Den totala höjden (H) är 90 mm , vilket ger tillräckligt med utrymme för anslutna element. Gänglängden (L1) är 46 mm och böjradien (R) är R4 , vilket underlättar monteringsprocessen och säkerställer hållbarhet för anslutningen.

  Lätt att installera och mångsidig i användning

  Våra klämmor är inte bara solida och funktionella, utan också lätta att använda . Tack vare exakt utförande och noggrant val av parametrar blir installationen snabb och problemfri . Klämmor är idealiska för användning i olika branscher, såsom konstruktion, industri, möbler och fordon. De säkerställer inte bara en solid anslutning av element, utan också långsiktigt skydd mot korrosion . Tack vare den galvaniserade beläggningen med en minsta tjocklek på 8µm behåller klämmorna sina egenskaper i många år. Välj våra galvaniserade typ C klämmor för att vara säker på en hållbar och pålitlig installation!

  Kännetecken för klapparna:

  • Galvaniserad beläggning: galvaniserad min. 8 µm
  • Typ: C (fyrkantig)
  • Material: stålklass 5.8

  Mått:

  • Gängdiameter (M): M8
  • Diameter på den släta delen av stången (ØD): fi.7.1
  • Monteringsavstånd (A): 49 mm
  • Axelavstånd (B): 57 mm
  • Total höjd (H): 90 mm
  • Gänglängd (L1): 46 mm
  • Böjradie (R): R4
  Galvaniserade klämmorMått på klämmorna

  Sammanfattning:

  De klämmor som vårt företag erbjuder har en galvaniserad beläggning med en minsta tjocklek på 8 µm, vilket ger ett effektivt skydd mot korrosion. De är C-typ, fyrkantiga, tillverkade av högkvalitativt klass 5.8 stål, vilket garanterar deras hållbarhet och motståndskraft mot dynamiska belastningar.

  Måtten på klämmorna är noggrant utvalda för att säkerställa optimala installationsparametrar. Deras gängdiameter är M8, diametern på den släta delen av stången är fi.7.1, och monterings- och axelavståndet är 49 mm respektive 57 mm. Den totala höjden på klämman är 90 mm och gänglängden är 46 mm. Böjradien är R4, vilket underlättar monteringsprocessen och säkerställer anslutningens hållbarhet.

  Våra typ C galvaniserade klämmor är lätta att installera och används i olika industrier, såsom bygg, industri, möbler och fordon. Tack vare en slitstark galvaniserad beläggning med en minsta tjocklek på 8µm säkerställer de inte bara en solid anslutning av element, utan också ett långsiktigt skydd mot korrosion.

  Tillverkare
  UNITRAILER
  Produktkod
  UT005480
  Transportyta
  M8
  Material
  stal kl. 5.8
  Korrosionsskydd
  Galvaniserad min. 8µm
  Totalhöjd
  90 mm
  Trådlängd
  46 mm
  Bredd
  57 mm
  Monteringsavstånd
  49 mm
  Diameter på den släta delen av stången
  fi.7,1
  Böjningsradie
  R4
  Gängdiameter
  M8
  Tum
  1 1/2"
  Vikt
  71 g
  pixel