Trustpilot
Tilläggsgaranti + för lätt släpvagn
Tilläggsgaranti + för lätt släpvagn
Tilläggsgaranti + för lätt släpvagn
Tilläggsgaranti + för lätt släpvagn

Tilläggsgaranti + för lätt släpvagn

 • Förläng din UNITRAILER lätta trailer med 1 år nu! Beställ Garanti + för att få totalt 3 års släpskydd och njuta av pålitlig användning utan onödiga bekymmer under en längre tid.
566,99 SEK
453,59 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
Snabb shopping 1-Click(utan registrering)
56699 poäng.
566.99 poäng.

Tilläggsgaranti + för lätt släpvagn

566,99 SEK
453,59 SEK Nettopris
  56699 poäng
  566.99 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Skriv ditt omdöme
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Ytterligare garanti för UNITRAILER lätt trailer

  UNITRAILER släp kännetecknas av hög tillförlitlighet, vilket bekräftas av positiva åsikter från våra kunder. Vi ser till att våra kunder bekvämt kan använda de släpvagnar som köpts av oss under många år. I produktionsprocessen uppmärksammar vi varje detalj och använder komponenter från kända tyska tillverkare som AL-KO eller KNOTT för att säkerställa att våra släpvagnar är hållbara i åratal.

  Vi garanterar den höga kvaliteten på våra produkter och som en av få släpvagnstillverkare på marknaden erbjuder vi möjligheten att köpa en extra Garanti + , vilket förlänger standardgarantin på 2 år med ytterligare ett år. På så sätt får våra kunder upp till 3 års släpskydd med en GVM upp till 750 kg!

  Det är en säkerhet som du inte hittar någon annanstans!

  Tilläggsgaranti för släpvagnen upp till 750 kg

  Du kan bara välja att köpa en extra garanti + när du köper en släpvagn. Lägg till denna tjänst i din varukorg med din valda UNITRAILER lätt trailer. Den kommer att tilldelas din nya trailer.

  Dra nytta av ett kampanjpris som gäller under en begränsad tid och säkra din släpvagn med en extra skyddssköld i form av Garanti +.

  Produktkod
  UT005070
  pixel