Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska
RÖD ram med presenning till Garden Trailer 200

RÖD ram med presenning till Garden Trailer 200

 • Komplett 80 cm hög släpvagnsram med vattentät presenning designad för Garden Trailer 200. Ramen passar släpvagnar med måtten 200x106 cm.
Tillverkare: UNITRAILER
1 114,99 SEK
891,99 SEK Nettopris
Lägg till för att jämföra
111499 poäng.
1114.99 poäng.
SuperFair.Shop badge Vi skickar alla paket inom den angivna tiden

Vi har en SuperFair.Shop™-utmärkelse där våra försändelser övervakas automatiskt dagligen för att säkerställa att de angivna leveranstiderna följs.

Utmärkelsen innebär att våra sändningar skickas enligt tidtabell. Vi bryr oss också om din säkerhet och bekvämlighet.

RÖD ram med presenning till Garden Trailer 200

1 114,99 SEK
891,99 SEK Nettopris
  111499 poäng
  1114.99 poäng
  Fråga om produkt
  Om beskrivningen ovan inte är tillräcklig för dig, skicka oss din fråga om den här produkten. Vi kommer att svara så snart som möjligt. Uppgifterna behandlas i enlighet med sekretesspolicy. Genom att skicka den godkänner du bestämmelserna i den.
  Ditt betyg:
  5/5
  Lägg till din egen produktbild:

  Ramen till släpet, 80 cm hög, med röd presenning

  En ram till släp med presenning som passar till Garden Trailer 200 och andra släpvagnar med en transportyta på 200x106 . Ramen är 80 cm hög på den högsta punkten och har gaveltopp för bättre dränering av vatten och snö under körning. Den är gjord av mycket solida stålbalkar skyddade mot rost genom att galvanisera dem. Ramen är bultad med skruvar, som ingår i satsen. Det hela skapar en stark och stabil ram för presenningen.

  Ram till trailern
  Ram med presenning för trailer

  En ram som kommer att vara användbar för dig på alla vägar

  Ramen med presenning för släpvagnen skyddar lasten mot ogynnsamma väderförhållanden: regn, hagel, snö och sol. När du installerar den på din trailer behöver du inte oroa dig för om regnet plötsligt fångar dig och lasten blir blöt under körning. Presenningen är gjord av ett tjockt, vattentätt material och även långvariga regn kommer inte att läcka ut. Den grå färgen på presenningen gör att den ser perfekt ut för alla bilsläp och den ser bra ut. Setet, tillsammans med ramen och presenningen, åtföljs också av ett flexibelt rep med krokar , vilket möjliggör snabb uppspänning av presenningen.

  Kraftig och vattentät presenning med baköppning

  Presenningen är utrustad med en öppningsbar bakdel som underlättar lastning och lossning av gods från trailern. Du behöver inte ta bort hela presenningen för att komma till det transporterade godset. Allt du behöver göra är att lyfta två bälten som skyddar den bakre delen av presenningen mot oönskade lyft när du kör eller står. Sedan behöver du bara rulla upp den här delen och sätta den på ramens övre balk. På så sätt har du enkel åtkomst till insidan av släpet, även utan att behöva öppna bakluckan. Det är en mycket bekväm lösning som kommer att vara användbar under varje åktur.

  Bakre ställning för släpvagnen
  Tillverkare
  UNITRAILER
  Produktkod
  UT001285
  Oferta archiwalna-wycofana ze sprzedaży
  Tak
  Ramens höjd
  800 mm
  Ramens längd
  2055,5 mm
  Ramens bredd
  1116 mm
  Färg på överdraget
  röd
  pixel