Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Erich Jaeger

Antal hittade varor: 5

Erich Jaeger är ett företag som tillverkar elinstallationer och ledningsnät dedikerade till fordonsindustrin. Det har funnits på marknaden i över 90 år vilket gör att många europeiska och utländska företag har anlitat det. De ledningsnäten som erbjuds i vår butik passar de flesta släpvagnar. Vi vet att du säkert kommer att hitta rätt ledningsnät för din släpvagn i följande utbud. De ledningsnäten som erbjuds i vår butik är 7- eller 13- poliga, så att alla kan hitta rätt typ för sitt eluttag. Om du inte vet vilket lädningsnät som passar bäst kan du ringa oss. Vi hjälper dig gärna att välja rätt produkt.

Alor

Ledningsnät 13-polig – användande

Ledningsnät 13 - polig är perfekt för tunga släpvagnar med en tillåten totalvikt på mer än 750 kg. Genom att montera ett 13-polig ledningsnät säkerställs att alla lampor, inklusive backljus kan användas. Dessutom möjliggör de 13-poliga ledningsnäten att ansluta cykelplattformen till dragkroken, eftersom de har det nämnda nämnda backljuset. En ytterligare fördel med 13-polig ledningsnät är att det har frånkoppling av parkeringssensorer och styrning av släpvagnens blinkers. De ledningsnät som erbjuds från tillverkaren Erich Jaeger är ett beprövat val för de flesta kunder. Både det 7- och det 13-poliga ledningsnätet innehåller ett komplett elementset för montering. I setet ingår: ledningsnät, släpvagnsmodul, buntband, elektriska snabbkopplingar, släpvagnsuttag med tätning, muttrar och bultar för montering av uttaget, ett kulskydd och nödvändig monteringsanvisning.

 

Ledningsnät 7-polig

Ledningsnät 7-polig har också frånkoppling av parkeringssensorer, men inga backljus. Det är avsedd för lätta släpvagnar med GVM (tillåten totalvikt på 750 kg). Tillverkaren Erich Jaeger inkluderar alla nödvändiga komponenter för installationen av ledningsnät. Om du har några frågor angående ledningsnätet, vänligen kontakta oss. Vi svarar gärna på alla dina frågor och hjälper dig att välja rätt produkt. Vi skickar varje produkt inom 24h efter att vi har godkänt transaktionen. När du har fått ditt paket har du 30 dagar på dig att returnera det.

pixel