Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

ALOR

Antal hittade varor: 10

Alor är ett företag som specialiserat sig på tillverkning av spännband och bandstroppar. Det är en utmärkt lösning för att transportera och säkra laster av olika längder och laststyrkor. Du kommer inte att ha några problem med att hitta rätt storlek eftersom du hittar alla tillgängliga storlekar från denna tillverkare i vår butik. Alors produkter har ett mycket gott rykte bland användare i hela Europa.

Alor

Alor bandstroppar

I vår katalog erbjuder vi bandstroppar och Alors bandstroppar av polyester. Varje typ uppfyller den europeiska standarden EN1492-1: 2000. Dessutom har de GS- och TUV-certifikat som säkerställer produktens kvalitet. För att öka skyddet är de föremål för särskilda attest. Deras höga säkerhetsfaktor garanterar att produkten vi erbjuder är av högsta kvalitet. I vår katalog finns det spännband i tre olika färger, som informerar oss om de parametrar som tilldelats dem.


Alor Lyftstroppar

Alors Lyftstroppar används för transport av alla typer av material som kräver surrning för att lyftas eller flyttas, t.ex. lastpallar, tunga balar eller andra tunga varor. De är en utmärkt lösning för att snabbt greppa ett föremål utan att behöva hitta fästpunkter. Ett utmärkt val för omlastning på byggarbetsplatser och på lager. Produkter från det välkända varumärket Alor håller hög kvalitet, så vi vet att de är värda att investera i.


Alors bandstroppar av polyester

Den polska tillverkaren Amos tillverkar också bandstroppar av polyester. Om du letar efter bandstroppar för transport av ömtåliga varor är denna typ det perfekta valet. Du kan välja mellan grön, lila och gul, som var och en har olika dimensioner. Genom att använda olika färger får du en bättre uppfattning om vilken typ av bandstroppen som passar dina behov. Du kan göra varje transaktion online eller via telefon. Vi skickar de köpta varorna inom 24 timmar. Efter att du mottagit produkten har du 30 dagar på dig att returnera den, utan att ange någon anledning. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss..

pixel