Trustpilot

Fabrilcar by Aspöck

Antal hittade varor: 3

Den österrikiska tillverkaren av fordonslampor erbjuder tillsammans med varumärket Fabrilcar ett utökat sortiment av premiumlampor. Tack vare samarbetet mellan de två märkena kan tillverkarna presentera ett brett utbud av moderna belysningslösningar inom LED-teknik. Fabrilcar fokuserar på attraktiva priser genom att erbjuda belysning och elprodukter av hög kvalitet. LED-lampor är inte bara mer ekonomiska, utan också mer hållbara, vilket avsevärt utökar deras effektivitet. De utgör en mycket mindre belastning för generatorn under drift. Alla tillgängliga LED-lampor har lämpligt godkännande. Detta bekräftas av E-märkningen på produkterna, som intygar att de kan användas på allmänna vägar. Med fokus på modernitet, en gedigen produkt och förmånliga priser uppmuntrar vi dig att bekanta dig med hela utbudet som finns i vår butik.

Fabrilcar by Aspock

LED-lampor från Fabrilcar by Aspöck

I vår katalog erbjuder vi 4-, 6- och 7-funktions LED-lampor. Genom att välja ett 4-funktionsset får du lampor såsom: bakljus, stoppljus, blinkers och en röd reflex. Detta är den grundläggande versionen som säkerställer att din lätta släpvagn är tillräckligt synlig på vägen. Det är obligatoriskt att montera markeringsljus på tunga lastbilar och på släpvagnar och påhängsvagnar med en totalvikt över 3,5 ton, dock högst 10 ton, samt på släp och påhängsvagnar med en totalvikt över 10 ton. Detta beror på att andra förare kan ha svårt att bedöma fordonets dimensioner, så markeringsljusen är avsedda att göra det lättare för dem. I vårt utbud av 7-funktionslampor har vi sidomarkeringsljus. Det kompletta utbudet av lampor gör det inte bara möjligt för dig att dra en släpvagn i svåra väderförhållanden, utan informerar också förare om storleken på din lastbil.

 

Fabrilcar by Aspöck släpvagnsdelar

Vi uppmuntrar dig att använda sig av de tillgängliga delarna från Fabrilcar by Aspöck. Vi vet att deras varor är gedigna och tillverkade med stor omsorg. De diversifierar hela tiden sin katalog med nya delar. I vår butik presenterar vi även "nyheter" från denna tillverkare. Varje lampa kan köpas online eller via telefon. Om du inte hittar den modell du letar efter i vårt erbjudande från belysningsavdelningen - kontakta oss gärna. Vi kan importera den produkt du söker inom några dagar. Varje produkt skickas inom 24h efter beställning. När du har fått den köpta produkten har du 30 dagar på dig att returnera den utan att ange någon orsak.

pixel