Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Amos

Antal hittade varor: 2

Amos är en polsk tillverkare av takräcken och takboxar. Den har funnits på marknaden i över 60 år och i 30 år har den specialiserat sig på takräcken, lasthållare för dragkrok, boxar och alla möjliga delar och tillbehör. I vår butik hittar du cykelhållare för dragkrok och takräcken som passar din bil. Vi vet att Amos produkter är av bästa kvalitet, så vi rekommenderar att du köper deras trunk. Om du är osäker vilken produkt du ska välja eller hur du ska montera den - kontakta oss. Allt du behöver göra är att ange din bilmodell så väljer vi rätt produkt.

Amos

Amos cykelhållare för dragkrok

Vi har cykelhållare för 2, 3 och 4 cyklar, belki nośne z uchwytami, uchwyty na rowery, takboxar och tillbehör från Amos. I tillbehörsfliken hittar du de mest nödvändiga delarna till ditt takräcke/ din takbox såsom: låsbara vred eller väggfäste för en takbox. Amos täcker sina produkter med pulverfärg så att den köpta produkten inte bara är motståndskraftig mot korrosion utan också inte förlorar sin intensiva färg på många år. I vårt erbjudande hittar du innovativa lösningar, d.v.s.cykelhållare med plattform. Företaget Amos bryr sig om kundens komfort, så det är därför cykelhållare med plattform gör att du kan öppna bagageluckan utan att ta bort de monterade cyklarna! Vi erbjuder cykelhållare med plattform från 2 till 4 cyklar, 7 eller 13 PIN.

Amos takräcken

Om du vill köpa ett takräcke men är osäker på vilken typ du ska välja, vänligen kontakta oss. Vi hittar rätt takräcke för din bil. Allt du behöver göra är att ange bilens märke, modell och tillverkningsår. Vi hittar rätt typ för dig så att du kan slutföra transaktionen. Takräcken är den perfekta lösningen när du vill transportera sportartiklar, litet bagage eller till och med din shopping. Du kommer att märka snabbt att du inte kommer att kunna föreställa dig en resa utan ditt Amos-takräcke. Du kan lägga alla beställningar online eller via telefonkontakt. För alla produkter köpta från oss har du 30 dagar på dig att returnera dem utan att ange någon anledning. Varorna skickas till den adress du angivit inom 24 timmar!

pixel