Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

TAKLER

Antal hittade varor: 6

Takler - italiensk tillverkare av delar och tillbehör för släpvagnar, påhängsvagnar och skåpbilar. Om du letar efter hjulkilar, hållare för hjulkilar eller kopplingar kan du ta en titt på sortimentet nedan. Du kommer säkert att hitta de delar du letar efter. Om du har problem med att hitta de produkter du behöver, vänligen kontakta oss. Med största sannolikhet kan vi ha de matchande delarna till dig inom några dagar!

Takler

Takler vattentank och reservdelar

Takler introducerar ständigt nya produkter på marknaden, så tack vare vårt samarbete kan vi också erbjuda allt nytt och användbart. Vi strävar ständigt efter att utöka vårt produktsortiment så att alla kunder kan hitta alla delar de behöver. För närvarande finns följande nyheter tillgängliga sidofästen för montering av en 30-liters vattentank på en släpvagn, husvagn eller annat transportfordon.

Detta är en produkt som inte bara är efterfrågad utan också ofta beställs av våra kunder. Takler tillverkar sina delar på ett enkelt sätt så att monteringen inte tar lång tid och är möjlig för alla. Fästena är tillverkade av galvaniserat stål, så de kan användas under lång tid utan att du behöver vara rädd för skador eller rost. Du kan också köpa hjulspärr med homologering E53, som uppfyller kraven i EU:s standard DIN 76051-G46.

Du hittar de exakta måtten på kilarna och deras belastning i beskrivningen av den valda produkten. Om du har problem med att välja handtag kan du kontakta oss. Berätta bara vilken modell du har, och vi tar hand om monteringen av lämpliga handtag från tillverkaren Takler.

pixel