Trustpilot
Välj ditt språk
och land
bulgariska
tjeckiska
danska
tyska
grekiska
engelska
spanska
estniska
franska
italienska
litauiska
lettiska
nederländska
norska
polska
portugisiska
rumänska
slovakiska
slovenska
ukrainska

Lago

Antal hittade varor: 5

För att göra det lättare att bära verktyg, transportband och andra nödvändiga delar är det värt att investera i en verktygslåda från tillverkaren Lago. Detta är en utmärkt lösning för skåpbilar, husvagnar och lastbilar. Vi uppmuntrar dig att ta del av följande utbud av produkter som finns i vår butik.

Lago

Lago verktygslådor

I vårt sortiment har vivertygslådor i olika storlekar, så att de utan problem kan anpassas till din släpvagn eller husvagn. Tack vare vattentäta låslock och ett lock med tätning är lådorna mycket motståndskraftiga mot svåra väderförhållanden. De räfflade kanterna har en extra skyddande funktion för den transporterade lasten och förhindrar deformation. Från och med nu är alla transporterade varor skyddade mot eventuell stöld tack vare ett särskilt lås som endast ägaren har nyckeln till. En reservnyckel medföljer också så att om huvudnyckeln förloras kan du få tillgång till lådan om du tappar bort huvudnyckeln.

En verktygslåda som passar dina behov

Organisera din verktygslåda som du vill! Tack vare de räfflade kanterna på Lagos vertygslåda, har du möjlighet att installera ytterligare hyllor inuti lådan. Om du har några frågor m produkter eller om du vill göra en transaktion, vänligen hör av dig till oss. Alla produkter skickas nästa dag efter beställning!

pixel